Northern River Otter

gama / distribuția geografică: cea mai mare parte a Alaska, Canada și nord-vestul și estul Statelor Unite.

Habitat: lacuri, pâraie, râuri, mlaștini și zone de coastă.

descriere: mamifer mare, semiaquatic, cu picioare scurte și o coadă groasă, conică. Picioarele sunt palmate, iar corpul este maro deasupra și argintiu dedesubt. Ochi portocalii pale.

Dimensiune: corpul este 26-31″ lung și coada este 12-20″ lung. Poate cântări până la 24lbs.

alimente: Pești, broaște, raci și crustacee.

reproducere: femelele dau naștere la doi până la patru pui la începutul primăverii. Vidrele se împerechează din nou la scurt timp după nașterea puilor și implantarea este întârziată cu opt până la nouă luni.

prădători: Bobcats, coioți, aligatori și păsări de pradă.

starea de conservare: acum lipsește din mare parte din gama sa inițială din cauza vânătorii, deși eforturile actuale de protecție și reintroducere ajută la readucerea populației. Amenințată de poluarea apei și pierderea habitatului.

Fapte Interesante: Vidrele de râu fac tobogane pe malurile noroiului și pe versanții de gheață. De asemenea, sunt înotători puternici și înoată cu capul deasupra apei și cu corpul dedesubt. Urechile și nările lor pot fi închise pentru a menține apa în timpul scufundărilor.

pe coastă: vidrele de râu se găsesc de-a lungul majorității căilor navigabile din Georgia și pot fi văzute înotând în râuri sau transportate pe docuri. Grămezi de scoici și gheare de crab, împreună cu fecale, sunt semne sigure că o vidră este în apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.