Ohio Expungement Law: Hva endrer seg og hva forblir det samme

Ohios nye Forbrytelsesutbruddsregler trer i kraft 29.oktober 2018. Her er en titt på hva som endrer seg.

Kvalifikasjon:

Før 29. Oktober: Kvalifiserte lovbrytere er de som har blitt dømt for en forbrytelse i staten og som har «ikke mer enn en (1) forbrytelse overbevisning, ikke mer enn to (2) forseelse overbevisning, eller ikke mer enn en (1) forbrytelse overbevisning og en (1) forseelse overbevisning i denne staten eller noen annen jurisdiksjon.»(Hamilton County Clerk Of Courts)

Etter 29. oktober: Kvalifiserte lovbrytere er de med ikke-voldelige, ikke-seksuelle forbrytelser av 4. & 5. grad og/eller du kan ha opptil fem 4.og/eller 5. Gradsforbrytelser og / eller ubegrensede misdemeanors.

Ventetid:

Før 29. oktober:

  • Forseelse-Ett (1) år etter at setningen er fullført.
  • Felony-Tre (3) år etter ferdigstillelse av en setning.
  • Ignorerte sak-To (2) år Etter At Storjuryrapporten ignorerte sak.
  • Oppsigelse Eller Frifinnelse – ingen ventetid.

etter 29. oktober:

  • Forseelse overbevisning krever en ett års ventetid.
  • En Forbrytelse 4 Eller Forbrytelse 5 overbevisning krever en tre års ventetid.
  • To Forbrytelse 4 Eller Forbrytelse 5 overbevisning krever en fire års ventetid.
  • Tre Til Fem Forbrytelse 4 Eller Forbrytelse 5 overbevisning krever en fem års ventetid.

Venteperioder begynner etter fullføring av fengsel, fengsel og/eller samfunnskontroll setning.

Kostnad:

For Hamilton County vil kostnaden for å forsegle et kriminelt rulleblad forbli det samme under den nye loven. Noen fylker lader per Forbrytelse eller per sak, Men Hamilton County belaster en flat $ 50.00 avgift for hver søknad. (kilde: Hamilton County Public Defender ‘ S Office) hvis du ikke har råd til $ 50.00 avgiften, kan Du søke om Å Få Retten til å frafalle avgiften med En Søknad Om Indigency (funnet her).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.