Northern River Otter

Utbredelse: Det meste Av Alaska, Canada og det nordvestlige og østlige Usa.

Habitat: Innsjøer, bekker, elver, sumper og kystområder.

Beskrivelse: Stort, semiaquatic pattedyr med korte ben og en tykk, avsmalnende hale. Føttene er svømmehud og kroppen er brun over og sølv under. Blek oransje øyne.

Størrelse: Kroppen er 26-31 «lang og halen er 12-20» lang. Kan veie opp til 24 kg.

Mat: Fisk, frosker, kreps og skalldyr.

Avl: Hunnene føder to til fire unger tidlig på våren. Oter mate igjen snart etter at ungene er født og implantasjon er forsinket i åtte til ni måneder.

Rovdyr: Bobcats, coyotes, alligatorer og rovfugler.

Bevaringsstatus: nå mangler fra mye av sin opprinnelige rekkevidde på grunn av jakt, selv om dagens beskyttelse og gjeninnføringsarbeid bidrar til å bringe befolkningen tilbake. Truet av vannforurensning og tap av habitat.

Interessante Fakta: River oter gjør lysbilder på gjørme banker og is bakker. De er også sterke svømmere og svømmer med hodet over vannet og kroppen under. Ørene og neseborene kan lukkes for å holde vannet ute under dykking.

Langs Kysten: oter finnes langs De fleste Av Georgias vassdrag og kan sees svømme i elver eller dras ut på havna. Bunker av skall og krabbeklør, sammen med avføring, er sikre tegn på at en otter er i nærheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.