nordlige Flododder

område / geografisk fordeling: det meste af Alaska, Canada og det nordvestlige og østlige USA.

Habitat: søer, vandløb, floder, sumpe og kystområder.

beskrivelse: stort, semiakvatisk pattedyr med korte ben og en tyk, tilspidset hale. Fødderne er svømmehud og kroppen er brun over og sølvfarvet nedenfor. Bleg orange øjne.

størrelse: krop er 26-31″ lang og halen er 12-20 ” lang. Kan veje op til 24 kg.

fødevarer: Fisk, frøer, Krebs og skaldyr.

avl: hunner føder to til fire hvalpe i det tidlige forår. Ottere parrer sig igen kort efter, at de unge er født, og implantationen er forsinket i otte til ni måneder.

rovdyr: Bobcats, prærieulve, alligatorer og rovfugle.

bevaringsstatus: mangler nu meget af sit oprindelige sortiment på grund af jagt, selvom den nuværende beskyttelses-og genindførelsesindsats hjælper med at bringe befolkningen tilbage. Truet af vandforurening og tab af levesteder.

Interessante Fakta: Flododdere laver dias på mudderbanker og isskråninger. De er også stærke svømmere og svømmer med hovedet over vandet og deres krop nedenfor. Deres ører og næsebor kan lukkes for at holde vandet ude under dykning.

ved kysten: flododder findes langs de fleste af Georgiens vandveje og kan ses svømme i floder eller trækkes ud på dokker. Bunker af skaller og krabbeklør sammen med afføring er sikre tegn på, at en otter er i nærheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.